Onze werkwijze bij woningen

Onze werkwijze bij woningen

Wij zijn anders dan de traditionele makelaars!

Door het grote aanbod op de bekende huizenzoekmachines zien de kandidaat kopers door de bomen uw huis niet meer. Dat moet anders kunnen...dachten wij.

En het kan ook anders. Wij van @ogmakelaars bieden uw woning aan de via de grotere huizenzoekmachines...maar gaan door waar anderen stoppen. Hierdoor vinden wij voor u de koper van uw woning en de koper vindt uw woning. Makelen in optima forma.

In 1 ding onderscheiden wij ons vooral van onze collega's. Met ons netwerk van investeerders en beleggers hebben wij vaak de mogelijkheid om uw woning op korte termijn te verkopen of in te ruilen op een woning van uw keuze. Hiermee zijn dubbele lasten verleden tijd!

Buiten de aanmelding op de zoekmachines, het "Te Koop"-bod en brochures laten wij een interpagina maken van uw woning met alle nodige informatie. Hierdoor hebben de kopers alle informatie online paraat en wordt uw woning op internet eenvoudig gevonden!

Zijn wij duur?

Nee, zeker niet omdat wij voor succes gaan! Onze standaard-courtage is 1,5% excl. B.T.W. en bij de in verkoopname hanteren wij een kleine opstartvergoeding van € 250,- excl. B.T.W. voor de ondermeer de domeinnaam en de website, folders, aanmelding etc.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op en nodig ons uit voor een gesprek, dat kost u ten slotte nog niks!